Connect

Kontakta mig

Ditt undermedvetna är mitt främsta arbetsområde. Det innebär att jag genom föreläsningar, grupptransformation och djupgående personlig transformation ökar din medvetandegrad och utvecklar dina ledarskapsförmågor. Både ditt självledarskap, ditt företagande och din förmåga att leda andra fördjupas och förädlas.

Energipsykologi med helt unik kunskap implementeras med hjälp av nya tankesätt, perspektiv och metoder som ligger i neurovetenskapens framkant.

Min formella utbildningsbakgrund har jag inom kommunikationsvetenskap och ledarskap. Jag har arbetat med utbildning och utveckling hela mitt liv. Yrkesbakgrunden spänner från lärare, utbildningsledare och utbildningskonsult till föreläsare, beröringsterapeut, transformatör och entreprenör.

Hade jag inte främst arbetat med människors inre och expanderat medvetande hade jag arbetat som författare (kommande böcker är på gång) eller inom marknadföring. Kreativt content, fyndiga företagsnamn och taglines kryddade med ordmagi är faktiskt en av mina specialiteter. Så vill du anlita mig för det tackar jag inte nej.

Ad Adventum betyder ”mot äventyret” och ”till ankomsten”. Namnet pekar på att du, jag  och livet är en pågående resa. En process där vi utvecklas och ständigt växer.

Min egen djupgående inre upptäcktsresa och mångåriga meditationsresa tillsammans med över tjugo års erfarenhet av känslomässig läkning av andra och deras andliga utveckling samt min ständiga nyfikenhet och lust att knäcka koder har vidgat min räckvidd till att även omfatta en fördjupad vishet, kunskap och kommunikation.

Idag kombinerar jag min formella kompetens med koderna och modellerna den djupare inre varseblivningen förmedlat.

Jag ser verkligen fram emot att möta dig.

All kärlek

Maria Mondiamo

Du kontaktar mig på tel. 076-320 69 29. Eller använder formuläret.

Jag finns på Linkedin https://www.linkedin.com/in/mariamondiamo/

— Maria Mondiamo, på uppdrag i Mänskligheten.

 

Ta första steget.

6 + 11 =