Free your mind

”Maria gör det heliga oheligt. Det obegripliga begripligt. Hennes unika förmåga att göra det djupsinniga lättillgängligt är som en frisk fläkt. Som vi skrattade tillsammans. En befriande stund av himmelskt jävlar anamma. ” 

– Carina Solöga Högman, författare & vägledare

 

Free your mind är tre transformerande kurser och själfulla skepp lastade med tankeböjande perspektiv och insikt. Var och en tar dig med ombord på en klarsynt resa mot ökat medvetande och djupare kontakt med källan, kärnan och kärleken.

Kurserna är ett inre resande och ett skapande tillstånd. Att de är skepp beror på att ship på engelska även betyder skap/a som återfinns i t e x leadership som i ledar-skap. Soulship, Starship och Spaceship är därmed varanden där själen, stjärnorna och rymden visar vägen genom sitt skapande.

Ad ADVENTUM betyder Mot Äventyret och Till Ankomsten. Detta för att peka i riktning mot livets ständiga rörelse och den mänskliga resan vi gör här. Rörelsen jag arbetar och förmedlar är ökad enhet genom Tinity, den tredje vägens princip och triadernas unika perspektiv. Allting är en och samtidigt tre på alla livets nivåer. Det betyder att samtliga utbildnings-, utvecklings- och upplevelseresor följer samma mönster som livet. Det finns tre resor att göra. Tre kurser förlagda över året. I mellanrummen sker den viktiga processen.   

Destinationen vi tillsammans reser till är ökad vaken medvetenhet, starkt förankrad självkärlek, integrerad djup självkännedom med ökad livs- och lyskraft som följd. 

”På vackra vingar kom du hit.

Minns, att de fortfarande bär dig.”

— Fader Sol genom Maria 

 

The Starship

Du är en lysande stjärna

The Spaceship

Du är större än du tror

THE SOULSHIP

Nu börjar Det Stora Äventyret. Som själfull kapten kliver du ombord på skeppet och kliver in i själsskapet som tänjer tanken och tar dig vidare till kärnan. Destinationen finns inom dig. 

Den här kurshelgen bjuder dig på oanade självupptäckter, nya synvinklar, spännande personlig avveckling, transformation och utveckling. Vi reser tillsammans. Som själfull kapten navigerar du med hjälp av ditt eget hjärta och inre kompass. Jag hjäper till att belysa, reflektera och upplysa din resväg.

The Soulship tar dig till kärnan.

Ditt medvetande och dina tankar får böja sig för att se helt nya vinklar, perspektiv och aspekter.  

Anmäl ditt intresse redan nu. Så får du personlig information och förtur till din plats ombord.

Tillhör du redan en grupp människor som vill utvecklas tillsammans kan ni boka mig till din hemstad för alla helgkurser. Är du verksam på en kursgård kan du boka in oss i kursutbudet. 

Pm:a mig på Linkedin, messenger eller maila direkt till info@adadventum.com. Annars sms:ar eller ringer du på tel. 076-320 69 29 för att lära känna varandra och veta mer.

Ett skepp i kvällssolen på havet

Vad får du se klarare och släppa på resan?

Du får med hjälp av tydliga modeller se dig, dina relationer, andra och livet på helt nya sätt. Genom dessa unika perspektiv transcenderas skam, skuld och inre konflikter. Ditt medvetande ökar genom triadernas förmåga att spegla verkligheten. 

Resan tar dig från det rädslobaserade separationsmedvetandet till enhet, helhet och till dig som hel del i tillvaron. Som hel del frigörs du från undermedvetna program och mönster som styr dig. Till att själv vara medveten kapten som styr din kosa i linje med ditt hjärta och livet.

Du kommer den här kursen se konstruktionerna som byggt den gamla världen. Du kan nu låta dem falla för att istället kunna stå i din kärna och vara den tredje principen. Som den tredje principen ser du klarare och väljer mer medvetet, istället för att låta det undermedvetna styra rodret.

 

THE STARSHIP

Här kommer fortsättningsskeppet och ditt stjärnledarskap lastat.

Med vad då?

Nu fortsätter du böja din tanke och utöka din perception. Ditt sätt att se på och uppfatta dig själv, verkligheten och andra påverkar den. Det är, de facto, så att du genom att betrakta tillvaron skapar den. Du läste rätt. Din interaktion med verkligheten påverkar och samskapar det du ser. Du är därför kärnan och livets centrum.

När du till fullo förstår och kan omfamna den tanken förstår du vikten av att vara i full kontakt med din kärna för att stå i din lysande stjärnkraft. En kärnkraft att räkna med, förvandlas genom och förändra ditt liv med.

Vill du att jag kommer och håller kurser hemma hos dig och dina vänner, på en kursgård eller i en förening nära dig? Vill du anordna en kurs i din hemstad? Kontakta mig, så slår vi våra kloka huvuden ihop för utveckling i den lysande stjärnrymden.

Kontakta mig och boka en samtalstid på 076-320 69 29. Eller skriv några rader till info@adadventum.com.

Skepp på havet under stjärnklar himmel
Ad Adventum logo

THE SPACESHIP

The Spaceship tar dig till dina inre världar genom starka kanaliserade meditationsupplevelser och visdom förmedlad till mig under sexton års tid. Många stjärnklara själklara upplysta nätter har ett djupare medvetande kommunicerat med mig.

Det har gett mig tillgång till kloka betraktelsesätt, ett större perspektiv och modeller av treenighet att se på världen och oss själva genom. Du får nu möjligheten att utveckla och expandera ditt medvetande genom mina och dina egna insikter, intuitiva intelligenser och förmågor.

”Du måste gå inom dig, annars går du utan dig”.

Ring mig på tel. 076-320 69 29 eller maila på info@adadventum.com om du vill att jag kommer till din hemstad, din förening eller en kursgård nära dig. Jag håller både föreläsningar och kurser.