Kanske har du med undrat över hur livet eller den bakomliggande orsaken till allt egentligen tänkte? Eftersom så mycket verkar i disharmoni här och kaos är så påtagligt närvarande?

Så hur tänkte livet egentligen? Jag råkar känna – veta – minnas att den bakomliggande orsaken är själva medvetandet, eller på ett annat sätt uttryckt, kärleksavsikt. Så hur blev det så här? Och varför i himmelens namn, varför? (Ett himmelskt gudomligt skämt är helt enkelt aldrig fel ;).

Himmel Trinity revolution a human evolution för hållbart ledarskap

Det hela är egentligen ren logik. Du och jag är ofärdiga. Vi är inte färdigutvecklade. Mänskligheten som art befinner sig fortfarande delvis på däggdjursstadiet. Det förklarar varför vi ännu inte beter oss som gudomliga varelser i linje med livet. Utan ibland mer som en skock får. Ibland som rasande lejon redo att döda för överlevnad. Ibland som tjattrande apor. Ibland med tjattrande apor i huvudet.

När vi är färdigutvecklade kommer vi inte längre vara maktgalna, konkurrenstänkande varelser som i ha-begär dödar varandra i jakt på ”rätt tro”, ”mer status” eller ”mer pengar”.

Vi vet bättre. Vi kan bättre.

Vi vet att vi vet och kan bättre. (Det vetandet ligger alltså före inlärd kunskap och är det grundmedvetande eller den avsikt jag talar om. Det finns därför redan på plats inom oss). Medvetandet hos den bakomliggande avsikten rör sig och skapar därigenom liv b l a genom oss. Det medvetandet upprätthåller och genomströmmar allt liv, även våra fysiska kroppar. Att veta, minnas och känna den inre moral som strävar efter att utvecklas till mer harmoni, är inbyggd i själva livet. Allt liv strävar efter högre utveckling.

Den intuitiva förmågan är direkt kopplad till denna bakomliggande kärleksavsikt. Den kräver därför sin moral för att kunna utvecklas. Så vill du utveckla ditt intuitiva vetande krävs ökad medvetandegrad genom ökad kärleksavsikt även på vår individuella jag-nivå.

Vi kommer lämna våra djuriska rester bakom oss. Dräpar-principen kommer sluta verka inom mänskligheten. Disharmonin kommer upphöra. Vi kommer en dag bli utvecklade människor som helt tagit klivet in i den mer färdiga människans sanna domän. Foten vi nu fortfarande har kvar i det djuriska riket kommer följa med till nästa mänskliga utvecklingsnivå där vi är visa varelser nog att leva tillsammans i harmoni.

Tills dess får vi kärleksfullt klappa oss på axeln för att vi är på god väg. Vi fortsätter att sträva efter att vara kärleksfulla och göra gott. Genom det ökar vår kontakt med våra sanna jag som väntar på oss med intuitiv högre kunskap alldeles runt hörnet.

Vill du avveckla begränsade förminskande tankekonstruktioner, invecklas för ökad kontakt med intuitionsintelligensen och utvecklas snabbare till mer kärleksfull klok riktig människa?

Maria

Då anmäler du ditt intresse till mig redan nu. För i höst kör jag igång härlig spännande kärleksfull utveckling i grupp. Där väntar likasinnade på dig. Alla nyfikna och sugna på den visdom triaderna förmedlar genom mig. Alla redo att öppna upp sina hjärtan för transformation och vara stöd till varandra på resan vi gör tillsammans. Sagolika magiska möten på nätet att verkligen längta till. Vi kommer förmodligen ses varannan vecka kl. 18.30 – 20.30. Eller varför inte var tredje vecka istället? Du vet ju vid det här laget att det är Siffran med stort S. För, alla goda ting är tre och tre ÄR ett magiskt nummer.

För dig som bor ute i vårt avlånga land ses vi digitalt. Vill du ses på riktigt också? Eller istället?

Då kommer det finnas möjlighet att gå helgkurser IRL i vår kungliga/drottningliga huvudstad. Här utlovas det magiska helgkurser. En kurs i kvartalet kommer ge dig en årslång raketutveckling; transformation, garanterat ökad medvetandegrad, kittlande kunskap och nya fina nära vänner som du delar högt, lågt, djupt och brett med. I stor kärlek. Det blir säkerligen rörda tårar och innerlig skrattkramp.

Jag längtar dig nu.

All kärlek.